Ik ben Kelly Sullot, eigenaar van Psycho-Vitalis en werkzaam als zelfstandig Psychodynamisch therapeut, Coach en HR adviseur. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd richting Personeel & Arbeid. Na de nodige werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven op het gebied van HR ben ik aan de slag gegaan als Docent Personeelsmanagement bij Vista College. Tijdens mijn werkzaamheden als docent, raakte ik burn out.

Ik kwam er achter dat mijn ziekteverzuim niet alleen te maken had met de hoge mate van werkdruk die kenmerkend is voor het onderwijs, maar dat mijn verleden, mijn gezin van herkomst, mijn opvoeding, de traumatische ervaringen die ik als kind had meegemaakt van invloed waren op mijn persoonlijk functioneren als volwassenen.

In de zoektocht naar passende hulp voor mijn burn out liep ik tegen lange wachtlijsten aan. Eenmaal bij de psycholoog, miste ik de persoonlijke benadering, maatwerk, een luisterend oor. Ook werden mijn klachten niet bij de oorzaak aangepakt, waardoor ik bleef terugvallen in belemmerende patronen. Tijdens mijn herstel periode ben ik mij gaan afvragen wat wil ik? Wat mis ik? Waar hebben mensen, medewerkers, bedrijven behoefte aan?

Ik had heel erg behoefte aan een persoonlijke benadering, maatwerk en dat iemand aan de slag ging met de oorzaak van mijn klacht of probleem. Als ik daarover in gesprek ging met andere mensen dan merkte ik dat deze behoefte bij hen niet anders was.

Ik nam daarom het besluit om op zelfstandige basis te gaan werken. En al deze ervaringen mee te nemen bij het opzetten van mijn eigen bedrijf. En dat is gelukt! Niet alleen cliënten maar ook bedrijven kunnen bij Psycho-Vitalis terecht voor maatwerk, en een persoonlijke benadering. Tevens gaan we aan de slag met de oorzaak van een klacht of probleem.

Het opzetten van mijn eigen bedrijf enkel en alleen op basis van ervaringsdeskundigheid vond ik onvoldoende. Ik ben daarom vanaf 2017 gestart met diverse opleidingen.

Ik ben opgeleid als:

Psychodynamisch Therapeut | Psychodynamisch Coach NOBCO | Systeem opsteller | HR adviseur | Burn out specialist

Believe in yourself, even

if no one else does

Ik ben aangesloten bij

 

de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen, VBAG. Ook sta ik in het register van Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ.

KvK 80132367 //  BTW ID 003403250B28 // Licentienummer 200632S